İstanbul İl Başkanlığı

Ümraniye’nin DEVA'sı Hazır Ümraniye’nin DEVA'sı Hazır

30 Mar 2022

1. Olağan kongresini coşkulu bir katılımla gerçekleştiren Demokrasi ve Atılım Partisi DEVA Ümraniye İlçe Teşkilatı, Kuruculu Başkan Hasan Keleş ve yönetimiyle ‘devam’ kararı aldı. Kongrede konuşan Başkan Keleş, “Yarın hesabını veremeyeceğimiz hiçbir şeyi yapmayız çünkü biz genel başkanımızdan böyle gördük” dedi.

Kongreye DEVA Partisi Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Ekşi ve Ömer Rıfat Gencal, İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, İl Başkan Yardımcıları, İlçe Başkanları, ve Siyasi Parti Temsilcileri, STK Temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, video konferans yoluyla partililere seslendi.

İl Başkanı Dr. Erhan Erol, DEVA Partisi’nin her geçen gün daha da büyüdüğüne dikkat çekerek, Türkiye genelinde seçime kadar DEVA Partisi’ni tanımayan kimsenin kalmayacağını belirtti.

Konuşmasının devamında yılın “ 365 günü durmadan, yorulmadan arkamıza bakmadan sokak sokak, mahalle mahalle çalışmalara devam ettiklerini belirtti.

Kongrede ayrıca en çok üye yapan Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Fatih Toktaş’a, İl Başkanı Erhan Erol tarafından plaket takdimi yapıldı.

Çalışmalarından dolayı Kurucu İlçe Başkanı Hasan Keleş ve teşkilatına teşekkür ederek

‘Ümraniye’nin Devası Hazır’ dedi.

DEVA Partisi Ümraniye’de kongreye tek aday olarak katılan ve kurucu ilçe başkanı olan Hasan Keleş’le yoluna devam edecek.

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #ÜMRANIYE’NIN DEVASI HAZIR

SONRAKİ HABER

DEVA Partisi’nden iftardan sahura saha çalışması

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

30 Mar 2022