İstanbul İl Başkanlığı

DEVA Partisi’nden iftardan sahura saha çalışması DEVA Partisi’nden iftardan sahura saha çalışması

01 Nis 2022

Demokrasi ve Atılım Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

İl Başkanı Dr. Erhan Erol’un mesajı söyle:

“Ramazan ayı milletimizi yanyana getiren, manevi duygularımızı arttıran hepimiz için son derece önemli bir ay. Bu dönemde DEVA Partisi İstanbul teşkilatları olarak, Ramazan ayının maneviyatına uygun bir şekilde çalışmalarımızı yapacağız. İftar sofralarında buluşacağız, sahura kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Ülkemizin içinde olduğu ekonomik durum hepimizin malumu. Son derece zor günlerden geçiyoruz. Bu durumda iken yardımlaşma ve dayanışmanın önemi daha da ön plana çıkıyor. DEVA Partisi olarak zor durumda olan, yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızın yanında olacağız.

Ramazan ayı boyunca tüm ilçelerde DEVA sofraları kurulacak, iftarlar düzenlenecek, hem vatandaşlarımızla hem de teşkilat mensuplarımızla ile bir arada olacağız. İftar sonrası çay sohbetleri yapılacak, ev ziyaretleri ve STK ziyaretleri düzenlenecek.

Yapılacak yardımlarda “bir elin verdiğini, diğer elin bilmemesine” dikkat edeceğiz, yardım kolilerine logo koymayacak, yardım yapılan vatandaşlarımızın fotoğraflarını paylaşmayacağız.

Duraklarda, meydanlarda iftar saatinde dışarıda olan vatandaşlarımıza iftariyelik ve su dağıtımı yapacak, ramazan pidemizi de paylaşacağız.

Yardım malzemesi alımlarında yerel esnaflarımızı desteklemek amacıyla, alımları yerel esnaflardan almaya özen göstereceğiz.

Türkiye’nin hak ettiği bereketli ve huzurlu günlere kavuşması;, yokluğun değil, bolluğun, huzur ve kardeşliğin artması dilekleriyle, bütün vatandaşlarımızın ramazan ayını kutluyorum. Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum. “

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #RAMAZAN MESAJI

SONRAKİ HABER

Beykoz’un DEVA’sı Hazır

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

01 Nis 2022