İstanbul İl Başkanlığı

‘Mavi Yelekliler’ Kağıthaneliler'le Buluştu! ‘Mavi Yelekliler’ Kağıthaneliler'le Buluştu!

29 Eyl 2022

MAVİ YELEKLİLER’ KAĞITHANELİLER’LE BULUŞTU!

İstanbul'un DEVA'sına Kağıthane esnafından tam destek!

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanlığı Kağıthane İlçe Başkanlığı ve teşkilat mensupları ile Kağıthaneli esnafları ziyaret etti.

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanlığı ve Kağıthane İlçe Başkanlığı Kağıthane’de bulunan Kardelen Park’a gelerek esnafı ziyaret edip vatandaşları selamladılar. Kağıthaneli esnaflar tarafından sıcak karşılanan DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol ve DEVA Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Yüksek Mimar Lider Parlakyıldız’a destek yağdı.

DEVA PARTİSİ’NDEN SAMİMİ GÖRÜNTÜLER!

Esnaf ziyaretlerinde bulunan DEVA Partisi İstanbul İl teşkilatı ve Kağıthane İlçe teşkilatı sloganlar atarak Kağıthane sokaklarını DEVA ailesi ile tanıştırdılar.

PARLAKYILDIZ, ‘TÜRKİYE’NİN DEVA’SI HAZIR!’

Yapılan esnaf ziyareti hakkında konuşan DEVA Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Lider Parlakyıldız, ‘İstanbul’dan başlayan ‘Mavi Yeleklliler’ dalgası, Türkiye’nin 81 vilayetinde bir marka oldu. İnşallah DEVA damlalarının sel olmasıyla, önündeki barajları yıkarak bu seçimin kazananı DEVA olacaktır. Bize soruyoarlar neden siyaset yapıyorsunuz diye. Bu ülkede yolsuzluğa, yasaklara karşı olduğumuz için siyaset yapıyoruz. Bugün burada saha etkinliğimize katılım sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Türkiye’nin DEVA’sı hazır.’ ifadelerini kullandı.

EROL, ‘DAHA GÜZEL YARINLARDA BULUŞMAK ÜZERE!’

Kağıthane’de gerçekleştirilen esnaf ziyaretleri ile ilgili konuşan Başkan Erol, ‘DEVA’nın mavi yeleklileri bugün Kağıthane’deydi. Bugün bizi burada çok güzel ağırlayan Kağıthane İlçe Başkanımız Lider Parlakyıldız’a çok teşekkür ediyorum. Güzel bir gündü. İstanbul’un sokaklarında halkımız için mücadele veriyoruz. Bugünün DEVA’sında olanlar yarının Türkiye’sinde olacaklar. İnsanlar tatil yaparken teşkilat olarak Kağıthane’nin yokuşlarını indik çıktık. Hepinizle gurur duyuyorum. İstanbul’un DEVA’lıları siyasette bir çok ilki gerçekleştirecek. Daha güzel yarınlarda buluşmak üzere.’ ifadeleriyle konuşmasını sonlandırdı.

Esnaf ziyaretleri daha sonra çocuklara balon, mısır ve pamuk şeker dağıtımı ile sona erdi.

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #MAVI YELEKLILER
  • #KAĞITHANE

SONRAKİ HABER

Ali Babacan İstanbul'da Seslendi

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

29 Eyl 2022