İstanbul İl Başkanlığı

Maltepe'de DEVA Rüzgarı Maltepe'de DEVA Rüzgarı

08 Eyl 2022
Ali Babacan Maltepe'de

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Maltepe sahilinde halkla buluştu. Vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşan Babacan, genciyle, yaşlısıyla her yaştan vatandaşın dertlerini dinleyip çözüm önerilerini paylaştı.

DEVA Partisi Lideri Ali Babacan, eşi Zeynep Babacan ve DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol DEVA Partisi Maltepe İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programa katıldı. Maltepe sahilinde halkla buluşan DEVA Lideri yoğun ilgiyle karşılaştı. Vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektiren Babacan, çocuklar ve gençlerle yakından ilgilendi.


Babacan'ı gören dert yandı

Babacan'i gören çevredekiler DEVA Liderine dert yandı. Ekonomi ve eğitim başta olmak üzere farklı alanlarda iletilen sorunları dinleyen Babacan, DEVA kadrolarının tüm sorunlara çözüm üretebilmek için eylem planları hazırladığını yineledi.

Vatandaşlarla sohbet etti

Babacan, DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol ve beraberindekilerle birlikte çevreden geçenleri selamlayarak onlarla kısa süreli sohbet etti.

Babacan, program sonunda ilçe teşkilatlarıyla fotoğraf çektirdikten sonra alandan ayrıldı.

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol ve DEVA Partisi Maltepe İlçe Başkanı Hakan Ağaoğlu, programa ilgi gösteren vatandaşlara ve ilçe yönetimi ile üyelerine teşekkür etti.

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #MALTEPE
  • #ISTANBUL
  • #GENEL BAŞKAN
  • #IL BAŞKANI

SONRAKİ HABER

‘Mavi Yelekliler’ Kağıthaneliler'le Buluştu!

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

08 Eyl 2022