İstanbul İl Başkanlığı

Esenler’in DEVA’sı Hazır Esenler’in DEVA’sı Hazır

14 Haz 2022

DEVA Partisi 29. Kongresini gerçekleştirdi

Esenler 1. Olağan Kongresi 14 Haziran 2022 Salı günü ilçe binasında,

İl Başkanımız Dr. Erhan Erol, İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu, muhtarlar, STK temsilcileri ve teşkilat mensuplarının katılımı ile gerçekleşti.

İlçe Başkanı Dr. Ahmet Yöney, ‘Genel başkanımızdan aldığımız güç ve enerji ile Esenler halkının yanında olacaklarını, kapılarının herkese açık’ olduğunu’ iletti.

İl Başkanı Dr. Erhan Erol konuşmasında, Ülkemiz çok zor günlerden geçiyor. Sıkıntıları ve çözüm yollarını çok iyi biliyoruz. Genel Başkanımızın dediği gibi’ Uyarıyoruz Derhal önlem alınmasını ve iktidar zamanının yakın olduğuna inancını belirterek, İlçe Başkanı Dr. Ahmet Yöney’I ve yönetimini tebrik etti.

Açılış

17 Haziran 2022 Cuma günü ise Genel Başkanımız Ali Babacan’ın katılımı ile Dörtyol Meydan’da İlçe binamızın açılışı gerçekleştirildi. Açılış öncesi Esenler Esnaf Odası Başkanı ve yönetimi ziyaret ederek esnafın sorun ve sıkıntıları ile alakalı başkandan bilgiler aldı.

Ali Babacan’ın Dörtyol Meydan’daki konuşmasında; Büyük coşkumuzla meydanlara sığmadık taşdık. Her zaman umut doluyuz ama iktidarı uyardık uyarıyoruz. Iflasın eşiğine geldik, üzülerek ve kaygı ile izliyoruz. Ekonomi ve Finans Politikaları Başkanımız İbrahim Çanakçı ve ekibi, ekonomiyi ve dünyayı çok yakından takip ediyor ve çözümler için çalışıyorlar. Derhal acil önlem alınması gerekiyor. Beştepe’ye sesleniyorum iktidarınızda ülkemiz en az 20 yıl geriledi diyerek. DEVA Partisi Esenler İlçe Başkanlığının, açılışını yaparak, Esenler’e, İstanbul’a ve ülkemize hayırlı olsun dileklerini iletti.

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #ESENLER İLÇE KONGRESI

SONRAKİ HABER

Şehirlerimizi Engelli Vatandaşlarımızın Rahatça Yaşayabileceği Hale Getirmemiz Lazım

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

14 Haz 2022