İstanbul İl Başkanlığı

Üsküdar'ın DEVA'sı Hazır Üsküdar'ın DEVA'sı Hazır

09 Nis 2022

DEVA Partisi İstanbul 22. Kongresini gerçekleştirdi

Üsküdar 1. Olağan İlçe Kongresine İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, İl Başkan Yardımcıları, İlçe Başkanları ve çok sayıda üye ve teşkilat mensubu katılımı ile coşku ile gerçekleştirdi.

Kongre sonrası Üsküdar’da esnaf ziyaretleri yapıldı. Yaşanılan tüm olumsuzluklara rağmen, esnafımız güler yüzlerini ihmal etmedi ve keyifli sohbetler gerçekleştirildi.

1. Olağan kongresini ilçe binasında gerçekleştiren DEVA Partisi Üsküdar İlçe Teşkilatı, Kurucu Başkan Recep Sezer ve yönetimiyle devam ediyor. Kongrede konuşan Başkan Sezer, ‘Ehliyet ve liyakat, DEVA Partisi’nin kadroları içindedir. Ülkemizi bu büyük kriz ve kaostan DEVA Partisi Kadroları kurtaracaktır.’ dedi.

İl Başkanı Erhan Erol, ‘DEVA varsa çözüm var, ülkemiz bu sıkıntıları hak etmiyor. Genel Başkanımız birçok siyasi başarılara imza atmıştır. Bugün de tekrar ülkemizin büyük başarılara adım atması için yola çıkmıştır, kendimize güveniyoruz, Çözüm üretmek için buradayız, yapacak çok işimiz var. Sokak sokak gezip çalmadık kapı bırakmayacağız.’ diyerek ‘İlçe Başkanı Recep Sezer ve Yönetiminin çok büyük başarılara imza atacağına inanıyorum’ dedi.

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #ÜSKÜDAR İLÇE KONGRESI

SONRAKİ HABER

DEVA Partisi'nden Yeni Eylem Planı

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

09 Nis 2022