İstanbul İl Başkanlığı

Yaraları Hep Birlikte Sarıyoruz Deva Partisi Depremzedeler İçin Seferber Oldu Yaraları Hep Birlikte Sarıyoruz Deva Partisi Depremzedeler İçin Seferber Oldu

14 Şub 2023

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından depremzedeler için başlatılan yardım kampanyası devam ediyor. DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, bugüne kadar yakacak malzeme, yardım malzemesi, psikolojik destek hizmeti, gönüllü ekip ve iş makinesi desteğinde bulunduklarını söyledi.

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından Türkiye depremin yaralarını sarıyor. Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi İstanbul İl Başkanlığı depremin ilk anından itibaren İl Afet Koordinasyon Merkezi kurarak, bölge illerine gerekli yardımları ulaştırıyor.

YARDIMLAR BÖLGE İLLERİNE ULAŞTIRILIYOR

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol; yakacak malzeme, yardım malzemesi, iş makinesi, gönüllü, destek hizmeti ile İl Afet Koordinasyon Merkezi’nde yardımları 5 başlıkta ele aldıklarını aktardı. Başkan Dr. Erol, “2 tır yakacak odun-ahşap malzeme Kahramanmaraş Kızılay’a, 22 Tır Hatay’a 1 tır Kahramanmaraş DEVA İl Başkanlığı’na, 2 kamyon malzeme de ilçelere teslim edildi. 2 tır malzeme Malatya ilçelerine teslim edildi. 1 tır, 2 kamyonet Adıyaman’a teslim edildi. Yaklaşık 1 tır malzemesi İstanbul ilçelerinden Yenikapı lojistik merkezine teslim edilmiştir.” dedi.

DEVA PARTİLİ GÖNÜLLÜLER DEPREM BÖLGESİNDE

10 iş makinesinin deprem bölgesine gönderildiği bilgisini paylaşan Başkan Dr. Erol, yaklaşık 100 kişilik bir gönüllü ekibin bölge illerine gittiğini kaydetti. DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, bu ekipte arama kurtarma gönüllüsü ve mutfak gönüllüsünün olduğunu söyledi.

BAŞKAN EROL’DAN TÜM TEŞKİLATLARA TEŞEKKÜR

Parti olarak ayrıca nakdi yardımda bulunduklarını da dile getiren DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, “Deprem bölgesinde yaralar sarılana kadar aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #DEPREM

SONRAKİ HABER

İstanbul Deva Örnek Bir Projeye İmza Attı “Kardeş İlçe Projesi”

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

14 Şub 2023