İstanbul İl Başkanlığı

Sosyal Politikalar İletişim Eğitimi Sosyal Politikalar İletişim Eğitimi

15 Oca 2021

Deva Partisi İstanbul Teşkilatı olarak, vatandaş odaklı, katılımcı, saydam, hesap verebilir, denetlenebilir, etkin iletişim yetkinliğine sahip, geri bildirime açık, ulaşılabilir bir parti teşkilatı hedefliyoruz. Bu sebeple, Sosyal İşler Komisyonu olarak etkili iletişim eğitimimizi gerçekleştirdik.

Ağustos 2020’de teşkilatlanma çalışmalarına başlayan DEVA Partisi İstanbul İl Başkanlığı olarak kongremize kısa zaman kala teşkilat içi eğitimlerimize devam ediyoruz.

Her bir vatandaşımızın kaygılarını anlamak ve herkes için çözümler üretmek amacıyla çıktığımız yolda iletişim kurmanın önemine inanıyor ve kapsayıcı hitabetin paydaşlarımızı tanımak ve ihtiyaçları anlamaktan geçtiğini biliyoruz. Bu bağlamda Sosyal İşler Komisyonumuzun hazırladığı ekip oluşturma etkinliğimizi gerçekleştirdik. Bu etkinlik çerçevesinde ihtiyaçları tespit etmenin, bu ihtiyaçlara yönelik iletişim stratejisi oluşturmanın ve uzun vadede bu ihtiyaçlara yönelik politika geliştirmenin yöntemlerini çalıştığımız simülasyonlar gerçekleştirdik.

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #EĞITIM
  • #SOSYALIŞLER

SONRAKİ HABER

Kadın Politikaları Değerlendirme Toplantısı

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

15 Oca 2021