İstanbul İl Başkanlığı

Mavi Yelekliler Şile'yi Maviye Boyadı Mavi Yelekliler Şile'yi Maviye Boyadı

23 Oca 2023

"Biz Türkiye'nin yarınlarıyız"

DEVA partililerden oluşan Mavi Yelekliler İstanbul’un cadde ve sokaklarını maviye boyamaya devam ediyor. Bu kez Şile ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla buluşan Mavi Yelekliler hem moral verdi hem de moral depoladı. DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, "Biz Türkiye'nin yarınlarıyız" dedi.

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanlığı ve Şile İlçe Başkanlığı tarafından Mavi Yelekliler saha etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Elif Esen, DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, Şile İl Başkanı İbrahim Avcı, il ve ilçe teşkilat yöneticileri ile üyeleri katılım sağladı.

DEVA Partisi Şile İl Başkanı İbrahim Avcı ve yönetimi tarafından ağırlanan Mavi Yelekliler, Şile’nin cadde ve sokaklarında esnaf ve vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı. DEVA partililerden oluşan kalabalık heyet, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın selamlarını Şile halkına iletti.

Esen: Güzel morallerle ayrılıyoruz

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Politikaları Başkanı Elif Esen, ilçe sakinlerinin kendilerine gösterdiği ilgiden memnun olduklarını söyledi. Esen, “İstanbul’un en uzak ilçelerinden Şile’deyiz. Mavi Yelekliler yürüyüşümüz mükemmel geçti. Coşkuyla ve el sallayarak geçti. Şile halkının ilgisi de çok güzeldi. Güzel morallerle ayrılıyoruz buradan.” diye konuştu.

Dr. Erol: Biz Türkiye’nin yarınlarıyız

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, Mavi Yelekliler olarak Şile’den tüm Türkiye’ye parti olarak hazır olduklarının mesajını verdi.

“Mavi Yelekliler bugün Karadeniz sahilinde” diyerek sözlerine başlayan DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, “Güzel ilçemiz Şile’yi maviye boyadık. DEVA İstanbul gençliğinin sesi her zamanki gibi yine çok gür. Biz Türkiye’nin yarınlarıyız.” şeklinde konuştu.

"Bütün çözümleriyle DEVA hazır"

Türkiye’nin dört bir yanında olduklarını belirten Dr. Erol, “İstanbul'un Mavi Yeleklileri olarak bugün Şile'deyiz. İbrahim başkanımız ve teşkilatımız bizi ağırlıyor. Yanımızda Genel Başkan Yardımcımız Elif Hanım da var. Şile’den, İstanbul’dan tüm Türkiye’ye İstanbul’un Mavi Yeleklilerinden selamlar. Bugün Türkiye’nin dört bir yanında sahada olan DEVA’nın Mavi Yeleklilerine Şile’den selam gönderiyoruz. Genel Başkanımız Ali Babacan’ın selamlarını iletiyoruz. Şile’den Türkiye’nin DEVA’sı Genel Başkanımız Ali Babacan’a selam olsun! Endişeye mahal yok. Bütün çözümleriyle DEVA hazır.” ifadelerini kullandı.

Başkan Dr. Erhan Erol ayrıca Şile halkına ve ilçe esnafına kendilerine göstermiş oldukları ilgiden dolayı da teşekkür etti. Program, çektirilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #MAVIYELEKLILER
  • #ŞILE

SONRAKİ HABER

Yarının Türkiyesi İçin Ortak Politikalar Mutabakat Metnimizi Açıkladık

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

23 Oca 2023