İstanbul İl Başkanlığı

İl Başkanımız Dr. Erhan Erol Beylikdüzü’nde vatandaşlarla sohbet etti İl Başkanımız Dr. Erhan Erol Beylikdüzü’nde vatandaşlarla sohbet etti

03 Ağu 2022
“Beylikdüzü’nde halkımızın partimize ilgisi bizleri mutlu ediyor”


DEVA Partisi İstanbul İl Başkanımız Dr. Erhan Erol, DEVA Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanlığının stant çalışmasına katıldı. Beylikdüzü Yaşam Vadisi’nde vatandaşlarla sohbet eden Dr. Erol, “Beylikdüzü’nde halkımızın partimize ilgisi bizleri mutlu ediyor” dedi.

DEVA Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen stant çalışmasını ziyaret eden DEVA Partisi İstanbul İl Başkanımız Dr. Erhan Erol, partisinin Beylikdüzü İlçe Başkanı Tuğrul Öztürk, yönetim kurulu ve partili üyeleri selamladı. Dr. Erol, vatandaşların partilerine olan ilgisinden memnun olduklarını söyledi. Erol konuşmasında, “Beylikdüzü İlçe Başkanlığımızın stant çalışmasına katıldık. Vatandaşlarımızın DEVA Partisi’ne olan yakın ilgisi bizleri çok mutlu etti. İlçe Başkanımız Tuğrul Öztürk ve ilçe teşkilatımıza emekleri için teşekkür ederim.” dedi.


Dr. Erol: Tercih sizin. Yeter ki susmayın

Stant ziyaretinde Serbest Kürsü defterine de yazan Erol, “Beylikdüzü İlçemiz stant çalışmasında sizler için Serbest Kürsü kuruyor. İster elinize mikrofonu alın sıkıntılarınızı herkese anlatın, ister yazılı olarak bırakın. Tercih sizin. Yeter ki susmayın. Türkiye konuşacak, herkes kazanacak” diye konuştu.

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol daha sonra Beylikdüzü Yaşam Vadisi’nde vatandaşlarla sohbet etti. Partisinin ‘Halkın dertlerine DEVA olacak çözümler’ini anlatan başkanımız Erol, “Görüyoruz ki halkımız seçimi ve yönetemeyenlerin değişeceği günü heyecanla bekliyor” şeklinde konuştu.

Program, Dr. Erol’un ilçe teşkilatıyla çektirdiği hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #BEYLIKDÜZÜ ZIYARET

SONRAKİ HABER

DEVA Bülten’in yirmi üçüncü sayısı çıktı

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

03 Ağu 2022