İstanbul İl Başkanlığı

İl Gençlik Çalışmaları Başkanı Ömer Kaya Doğum Gününde Anıldı İl Gençlik Çalışmaları Başkanı Ömer Kaya Doğum Gününde Anıldı

23 Mar 2023

Hiçbir Zaman Unutmayacağız

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanlığı Gençlik Çalışmaları Başkanı Ömer Kemal Kaya doğum gününde anıldı. DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, Kaya’nın, Mavi Yeleklilerin gür sesi olduğunu belirterek, “Kaya’yı hiçbir zaman unutmayacağız” dedi.

Geçtiğimiz günlerde vefat eden Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi İstanbul İl Gençlik Çalışmaları Başkanı Ömer Kemal Kaya doğum gününde anıldı. Mavi Yeleklilerin gür sesi Kaya için DEVA Partisi İstanbul İl Başkanlığında bir anma etkinliği düzenlendi. Anlamlı programa Kaya’nın annesi, babası, yakınları ve teşkilat mensupları katıldı.

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, İl Gençlik Çalışmaları Başkanı Ömer Kemal Kaya’nın Mavi Yeleklilerin gür sesi olduğunu söyledi. Kaya’yı hiçbir zaman unutmayacaklarını belirten Başkan Dr. Erol, “Bugün Sevgili Ömer Kemal Kaya’nın doğum günüydü. İçimizdeki acıyı hafifletmek ve İl Gençlik Çalışmaları Başkanımız Ömer Kaya’yı hatırlamak için bir araya geldiğimiz programa teşriflerinizden dolayı teşekkür ederiz” diyerek, bu anlamlı günü, İl Gençlik Çalışmaları Başkanı Ömer Kaya’yı sevgi ve saygıyla anarak geçirmek istediklerini ifade etti.

“ADINI YAŞATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Kaya’nın adının yaşatılacağını dile getiren DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol şunları kaydetti: “Ailesi ve teşkilatımızla birlikte arkadaşımız, kardeşimiz, oğlumuz Ömer’i konuştuk. Hüzünlü, üzgün ama gururla onu andık. Adını yaşatmaya devam edeceğiz.”

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #ÖMER KAYA

SONRAKİ HABER

Ali Babacan ile Bi’ Kahve 8. Bölümüyle Yayında

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

23 Mar 2023