İstanbul İl Başkanlığı

“Deprem Afet Bölgesi Kardeş İlçe Projesi” Devam Ediyor “Deprem Afet Bölgesi Kardeş İlçe Projesi” Devam Ediyor

31 Mar 2023

UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ

“Deprem Afet Bölgesi Kardeş İlçe Projesi” devam ediyor

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nın deprem bölgesine yönelik yardım faaliyetleri devam ediyor. “Deprem Afet Bölgesi Kardeş İlçe Projesi” kapsamında bu kez Şişli İlçe Başkanlığı’nın hazırlamış olduğu yardımlar bölgeye ulaştı. DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, “Bölgeye yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Deprem bölgesini unutmadık, unutmayacağız.” dedi.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen Türkiye’yi derinden etkileyen büyük deprem sonrası seferber olan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) İstanbul İl Başkanlığı’nın bölgeye yönelik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. DEVA Partisi tarafından başlatılan “Deprem Afet Bölgesi Kardeş İlçe Projesi” kapsamında Şişli İlçe Başkanlığı’nın gıda kumanyası yardımı deprem bölgesine ulaştı.

ŞENBAYRAM: ÇADIR İHTİYACI DEVAM EDİYOR

DEVA Partisi Şişli İlçe Başkanı Benan Şenbayram, hazırladıkları yardımların DEVA Partisi Antakya İlçe Başkanlığı koordinesinde birlikte dağıttıklarını söyledi. Depremzede vatandaşlarla birlikte iftar yaptıklarını dile getiren Şenbayram, bölgede halen çadır ihtiyacı olduğunu dikkat çekti. Şenbayram, “Proje kapsamında kardeş ilçe seçtiğimiz Antakya’ya, DEVA Şişli İlçe teşkilatı olarak hazırlamış olduğumuz bir tır gıda kumanyası yardımı götürdük. DEVA Partisi Antakya İlçe Başkanımız Uğur Çakılı öncülüğünde, Antakya DEVA teşkilatı ve Hatay il yöneticilerimiz ile Antakya’nın yardımın zor ve kısıtlı ulaştığı köylerine gittik. Yardım kolilerimizin dağıtımını yaptık. Depremzede kardeşlerimizin sofrasında beraber iftar yaptık. Mahalleler hala çadır soruyor. Depremin üzerinden bunca gün geçmesine rağmen, en büyük sorun barınma ve çadır ihtiyacı.” diye konuştu.

BAŞKAN DR. EROL: ÇALIŞMALARIMIZI KOORDİNELİ OLARAK SÜRDÜRÜYORUZ

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanlığı olarak deprem bölgesine yönelik yardımların aralıksız sürdürülmesi için gayret sarf ettiklerini ifade eden DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, bu kez Şişli İlçe Başkanlığı’nın hazırladığı yardımların bölgeye ulaştırıldığını kaydetti. Emeği geçen DEVA Partisi Şişli İlçe Başkanı Benan Şenbayram ve tüm ilçe teşkilatına teşekkür eden Başkan Dr. Erol, parti olarak yardımların koordineli ulaşması için hassasiyet gösterdiklerini aktardı.

UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ

Bölgeye çok önem verdiklerinin altını çizen DEVA Partisi İstanbul İl Başkan Dr. Erol, “Partimizin “Deprem Afet Bölgesi Kardeş İlçe Projesi” kapsamında kardeş ilçe seçilen Antakya’ya yardımlar ulaştı. Arkadaşlarımız bölgedeki ihtiyaçların da halen sürdüğünü gözlemlediler. Bizler de DEVA Partisi İstanbul İl Başkanlığı olarak bölgeye yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Deprem bölgesini unutmadık, unutmayacağız.” şeklinde konuştu.

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #KARDEŞ İLÇE PROJESI
  • #DEPREM

SONRAKİ HABER

Unutmadık Unutmayacağız Dayanışma İçin Mesafeler Engel Değil

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

31 Mar 2023