İstanbul İl Başkanlığı

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'nde Basın Açıklaması 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'nde Basın Açıklaması

25 Kas 2021

Hepimizin ortak yarası KADIN CİNAYETLERİ için biz DEVA PARTİSİ KADINLARI olarak var gücümüzle çalışıyoruz. Kadınları yaşatmak istismar ve tacizden uzak tutmak, nefes almaya devam etmelerini sağlamak için çaba gösteriyoruz. Çok iyi biliyoruz ki sizler de en az bizler kadar bu konuyu önemsiyor ve destekliyorsunuz.

Siz olmadan sesimizi duyurmamızın imkanı olmadığını biliyor ve sizleri sesimize SES olmaya davet ediyoruz.

"25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" kapsamında, Avcılar’da bir erkek tarafından öldürülen evladıni kaybeden Yönetim Kurulu üyesi Yasemen Dallı, Genel Merkez Kadın Politikaları Başkanı Elif Esen, İl Başkanı Erhan Erol, İl Kadın Çalışmaları Başkanı Bahar Kayserilioğlu ile birlikte sizlere kendimizi ifade etmek ve bir kez daha sitemimizi taleplerimizi dile getirmek için toplandık.

Sabah 10:30 da başlayan basın toplantımızda sizleri aramızda görmek, hem tanışmak hem de bundan böyle sizlerle birlikte sıcak iletişimimizi kurmak ve birlikte topluma nasıl faydalı olunabilir konusunda birlikte hareket etmek isteriz.

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #KADINA
  • #ŞIDDET
  • #BASIN AÇIKLAMASI

SONRAKİ HABER

Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları Başkanlığımızca tertiplenen Deprem Semineri

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

25 Kas 2021